In gesprek met

Afstudeerder Daan Nijhuis

Ik ben erg goed begeleid door Dasko gedurende mijn stage, zo heb ik veel mogen leren en mijzelf kunnen ontwikkelen.

daan_nijhuis_stage_afstuderen

“Van stage lopen tot aan afstuderen, Dasko biedt mij veel kansen!”

Even voorstellen

Hallo! Ik ben Daan Nijhuis, 22 jaar oud en woonachtig in Vriezenveen. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Dasko voor de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool Windesheim. 

Verloop van mijn stage 

Ik ben in 2015 bij Dasko terechtgekomen via een vriend die er al werkte en mij enthousiast maakte over de werksfeer. Ik ben gestart als autowasser in het weekend. Toen ik op mijn 18e mijn rijbewijs behaalde, ben ik doorgestroomd naar de Albert Heijn afdeling waar ik boodschappen ging bezorgen. Dit doe ik nog steeds op de zaterdag. 

Mijn beide stages heb ik ook bij Dasko gelopen. Het eerste halfjaar bij Dasko GmbH waar ik gecombineerde werkzaamheden had tussen het vrieshuis en het transport. Daarnaast heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de strategie en klantervaring en hier een verbeterrapport voor geschreven.

Het tweede halfjaar ben ik naar Dasko Logistics Sp. z o.o. in Polen gegaan. Hier heb ik een halfjaar in het nieuwe vrieshuis gelopen en een onderzoek uitgevoerd naar de belangrijkste interne processen om deze vervolgens te verbeteren. Bij beide stages ben ik erg goed begeleid door Dasko, zo heb ik veel mogen leren en mijzelf kunnen ontwikkelen.

Op dit moment zit ik in Almelo en hier ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over welke maatregelen Dasko moet nemen om haar impact op het milieu te verkleinen. Mijn taken zijn voornamelijk gericht op het onderzoeken van de beste manieren om Dasko te helpen bij de transitie naar elektrische voertuigen en alternatieve brandstoffen. Mijn werkdag bestaat voornamelijk uit het doen van onderzoek, het bijwonen van vergaderingen en het werken aan mijn scriptie.

Werken bij Dasko

Wat ik het leukste vind aan werken bij Dasko is de familiesfeer die er heerst, daarnaast zijn de lijntjes kort binnen het bedrijf en is er goede begeleiding en oog voor persoonlijke ontwikkeling. Dasko biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor stage lopen en afstuderen bij Dasko? Neem dan contact op met hr@dasko.nl 

Wil jij meer weten over wat er bij Dasko gebeurd? Lees hier de verhalen van onze medewerkers.