Bezorgdienst

Als je in Twente woont dan herken je Dasko misschien als de bezorgdienst van Albert Heijn. De boodschappen die mensen online bestellen, bezorgen wij met bestelbussen van de HUB naar het aanrecht van de klant. In totaal beschikken we over 35 bezorgbussen waarmee dagelijks boodschappen worden bezorgd in de omgeving van Almelo en Apeldoorn.

Boodschappen aan huis

Onze bezorgers gaan dagelijks vol enthousiasme aan de slag voor de klant. Zij starten hun werkdag vanaf de HUB. Hier controleren zij of de bestellingen en adressen kloppen. Vervolgens gaan zij op pad aan de hand van een rittenlijst. Als zij zijn aangekomen bij de klant, worden de boodschappenkratten uit de bestelbus gehaald. Deze kratten worden vervolgens met een glimlach bij de klant thuis afgeleverd. De de lege kratten en flessen worden weer netjes meegenomen. Onze bezorgers hebben geen sportschool nodig, een werkdag vereist namelijk al redelijk wat beweging!

Ons team

Om te zorgen dat mensen hun boodschappen op tijd in huis hebben, hebben wij meer dan 150 hardwerkende bezorgers in dienst. Zij staan iedere dag met een glimlach klaar voor de klant. Je kunt bezorger worden als je minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs bent en je ervaring hebt met het besturen van een bezorgbus. 

 Bezorger worden bij Dasko? Bekijk onze vacatures.