Over Dasko

Op zoek naar een transportbedrijf dat dagelijks gekoelde en bevroren producten in binnen- en buitenland vervoert? Bij Dasko ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat goederen snel, goed en gecontroleerd op de plek van bestemming komen. Wil jij bijdragen aan nog tevredener klanten? Bij Dasko kan dat op allerlei manieren. Zo kun je bij ons aan de slag achter het stuur van een vrachtwagen of bezorgbus, maar ook op kantoor in diverse functies. Wij helpen je graag om nieuwe kennis op te doen of om je om te scholen.

Meer weten over ons mooie transportbedrijf? Neem dan gerust een kijkje op onze Dasko website. Hier vind je meer informatie over onze werkwijze en diensten. Wij staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo waarborgen wij de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten tijdens transport. Onze jarenlange ervaring in de transportsector maakt ons een betrouwbare partner voor al jouw transportbehoeften.

Dasko_vestiging_Almelo

Transport

Internationaal goederentransport: wij leveren topkwaliteit door heel Europa

Lees meer >

Bezorgdienst

Dasko bezorgt de boodschappen voor Albert Heijn Online

Lees meer >

Warehouse

Voor opslag, overslag en andere warehousingdiensten

Lees meer >

Onze locaties

Dasko heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen expertises.

Waar wij voor staan

Eén van de besten zijn

Wij doen er alles aan om uit te blinken op het gebied van dienstverlening en werkgeverschap. We zijn betrokken met onze medewerkers. Zij zijn immers dé drijfveren achter Dasko. Daarnaast doen wij er alles aan om aan de top te blijven op het gebied van koel- en vriestransport.

(Financieel) gezond

We zijn een (financieel) gezonde organisatie en we zetten ons in om medewerkers de mogelijkheid te geven om een gezonde leefstijl te creëren. Daarnaast investeren wij in personeel, materieel, duurzaamheid en innovatie.

Duurzaam (innovatief)

We gaan langdurige samenwerkingsverbanden aan met zowel medewerkers als klanten. We lopen voorop op het gebied van duurzaamheid en innovatie. We jagen duurzame oplossingen na, gaan bewust om met onze omgeving en we zijn koploper op het gebied van digitalisering.

Betrouwbaar & behulpzaam

We gaan langetermijnrelaties aan met zowel medewerkers als klanten. We zijn betrokken en hebben respect voor hen en laten hen groeien. We zorgen voor snelle oplossingen voor klanten. We komen afspraken na en werken transparant.