Transport

Wij zorgen dat de producten van de klant snel, goed en gecontroleerd op hun bestemming aankomen. Op dagelijkse basis vervoeren wij gekoelde en bevroren producten in binnen- en buitenland.

Internationaal transport

Wij zijn een een internationaal opererende logistieke dienstverlener gespecialiseerd in geconditioneerd koel- en vriestransport. In totaal heeft Dasko ruim vijfhonderd werknemers door heel Nederland, Duitsland en Polen. 

Geconditioneerd koel- en vriestransport

Wij zijn expert in het vervoer van gekoelde en bevroren producten. Onze chauffeurs beschikken over de juiste kennis van voedselveiligheid, koelmotoren en koeltransport. Zo weten zij hoe een product zo optimaal mogelijk van A naar B kunt kan worden vervoerd. 

Vleestransport

Naast geconditioneerd transport zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van vlees. Wij vervoeren vlees hangend in speciale opleggers. Dit doen wij om de de beste conditie voor uw producten te creëren. Onze chauffeurs zijn speciaal getraind om dit werk op een geschikte wijze te verrichten. Zij hebben productkennis en zijn bekwaam in het bedienen van de koelmotor om uw producten zo optimaal mogelijk te vervoeren. 

Distributietransport

Wij bevoorraden verschillende bekende supermarktketens door heel Nederland. Vanuit lokale distributiecentra worden de goederen naar winkelfilialen gebracht. Aangezien deze filialen zich vaak in woongebieden bevinden, moet het transport aan bepaalde vereisten voldoen. Onze werknemers zijn ervaren en bekwaam in winkeldistributie. 

Op zoek naar een baan in de transportsector? Bekijk onze vacatures.