In gesprek met

Finance Assistent Matthias Dubbink

Elke werkdag is anders omdat ik bij veel verschillende zaken betrokken ben en mag meedenken.

 

Finance_Assistant_Matthias

Juist die veelzijdigheid is wat ik zocht in een baan, en die heb ik zeker gevonden bij Dasko.

Even voorstellen

Hi! Ik ben Matthias Dubbink, 32 jaar oud, en ik woon in Nijverdal met mijn vrouw en dochter. Sinds 2021 ben ik werkzaam als Finance Assistent bij Dasko.

Mijn functie

De afgelopen 3 jaar heb ik alle ins en outs van de verschillende Business Units bij Dasko leren kennen en is mijn takenpakket flink uitgebreid. Tegenwoordig ben ik betrokken bij diverse analyses, rapportages en vergaderingen, naast mijn dagelijkse financiële taken zoals debiteuren-/crediteurenbeheer en het bijhouden van nauwkeurige administraties van de diverse BV’s. Daarnaast probeer ik, waar kan, de processen te verbeteren/versnellen, kwaliteitsverbetering door te voeren en kansen voor Dasko te vinden. Verder weten collega’s mij geregeld te vinden inzake vragen over Excel.

Werken bij Dasko

Elke werkdag is anders omdat ik bij veel verschillende zaken betrokken ben en mag meedenken. Juist die veelzijdigheid is wat ik zocht in een baan, en die heb ik zeker gevonden bij Dasko. Samen met de andere collega’s zorgen we ervoor dat de sfeer onderling goed is, tezamen met de directe aanpak en de (platte) humor past Dasko bij mij.

Wil jij meer weten over wat er bij Dasko gebeurd? Lees hier de verhalen van onze medewerkers.