In gesprek met

Hoofdplanner Kai Kogelman

In de loop van de jaren ben ik doorgegroeid tot hoofdplanner bij Dasko in Almelo.

Hoofdplanner_Kai_Kogelman

“Ondanks dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid, zijn de lijntjes nog steeds kort.”

Even voorstellen

Mijn naam is Kai Kogelman en ik ben 37 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Joyce en onze drie dochters Liz (6 jaar), Jade (3 jaar) en Nore (1 jaar) in Nijverdal. Sinds mei 2011 werk ik bij Dasko als Internationaal Transportplanner. Ik ben destijds via een bekende die bij de Randstad werkte bij Dasko terechtgekomen. Deze bekende kende zowel mij als Dasko goed en dacht dat het een goede match zou zijn. Nu, ruim 12 jaar later, blijkt dat ze zeker gelijk had!

Mijn functie

Ik ben begonnen als Internationaal Transportplanner, waarbij mijn focus lag op het transport van en naar Italië. In de loop van de jaren ben ik doorgegroeid tot hoofdplanner en ben ik nu ook verantwoordelijk voor de planning van onze klant Aviko. Ik ben erg trots op deze groei die ik binnen het bedrijf heb doorgemaakt.

Werken bij Dasko

Werken bij Dasko is top. Ondanks dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid, zijn de lijntjes nog steeds kort. Je krijgt alle ruimte en tijd om jezelf te blijven ontwikkelen, wat ik erg waardeer. Wat het belangrijkste is voor mij, is de onderlinge sfeer met mijn collega’s.

Wil jij meer weten over wat er bij Dasko gebeurd? Lees hier de verhalen van onze medewerkers.