In gesprek met

HR adviseur Mirthe Uitslag

Mirthe heeft een mooie stap gemaakt en is doorgegroeid naar de functie van HR Adviseur voor AH Online.

Mirthe Uitslag

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Mirthe Uitslag, 27 jaar oud en woon in Vriezenveen. Van kleins af aan ben ik al bekend met Dasko en liep ik rond binnen het bedrijf, aangezien mijn vader hier ook werkzaam is. Hoe leuk is het dat ik er, jaren later, nu zelf ook mag werken! Meerdere collega’s kende ik al van gezicht, dus het voelde direct als een warm welkom.

Mijn functie

In mei 2021 ben ik begonnen bij Dasko in de functie van HR medewerker. Inmiddels heb ik een mooie stap mogen maken en ben ik doorgegroeid naar de functie van HR Adviseur voor Albert Heijn Online, vestigingen Almelo en Apeldoorn. Het werk is ontzettend divers, geen dag is hetzelfde en er is altijd genoeg te doen.

Op de dinsdag ben ik standaard in Apeldoorn op kantoor en op donderdag ben ik bij het kantoor van Albert Heijn Online in Almelo te vinden. De afwisseling tussen beide vestigingen maakt het werk uitdagend en houdt het leuk.

Werken bij Dasko

Binnen Dasko wordt hard gewerkt, maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor een geintje! De sfeer binnen Dasko is erg prettig, de lijntjes zijn kort en iedereen zegt waar het op staat.