In gesprek met

Planner AH-online Mark Meijer

Na anderhalf jaar boodschappen bezorgen, ben ik doorgegroeid tot Planner AH-online Almelo.

Mark Meijer

Even voorstellen

Mijn naam is Mark Meijer. Ik ben 32 jaar oud en woon in Nijverdal. In 2018 zag ik op Facebook de vacature staan voor AH-online bezorger bij Dasko in Almelo. Deze vacature sprak mij gelijk aan en mijn enthousiasme maakte dat ik september 2018 ben begonnen als bezorger. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Mijn functie

Na anderhalf jaar boodschappen bezorgen, ben ik doorgegroeid tot Planner AH-online Almelo. Ik houd mij op dit moment bezig met de ritplanning, de personeelsbezetting en ondersteunende taken als het controleren van de onderhouds- en schadeformulieren. Geen dag is hetzelfde in deze functie en dat is wat het zo leuk maakt. Ook al zijn de dagelijkse taken wel hetzelfde is het verloop van de dag altijd onvoorspelbaar en sta je voor nieuwe uitdagingen.

Werken bij Dasko

Inmiddels werk ik al ruim 4 jaar met veel plezier bij Dasko. De sfeer binnen het bedrijf is heel goed. Wat ik voornamelijk fijn vind, is dat iedereen elkaar kent en je persoonlijk bij naam wordt genoemd. Naast de werkzaamheden is er altijd tijd voor een lolletje, waardoor de dag zo voorbij vliegt!

Wil jij meer weten over wat er bij Dasko gebeurd? Lees hier de verhalen van onze medewerkers.